Taulov Dry Port fortsætter nu udviklingen af Prinsessens Kvarter i Taulov med opførelsen af nyt stort lager- og logistikbyggeri. Byggeriet udgør sidste etape af det store generiske lagerbyggeri, hvor de første 49.300 m2 allerede er under opførelse. Det kommende byggeri udgør samlet set 9.846 m2 fordelt på seks generiske sektioner med en indvendig frihøjde på 8,5 meter.

Projektet har været i udbud, og totalentreprisen er nu tildelt entreprenøren KTerhvervsbyg A/S, der er specialister i erhvervsbyggeri. Det er ikke første gang KTerhvervsbyg bygger for TDP. Sidste år opførte samme entreprenør nyt domicilbyggeri til virksomheden Uniscrap, som er flyttet ind i deres ny faciliteter med administration, værksted og lager i Taulov Dry Port.

Per Henriksen, CEO i KTerhvervsbyg A/S, fortæller:

”Det er et stort og spændende projekt, hvor vi kan trække på vores stærke kompetencer inden for moderne lager- og logistikbyggerier i den større skala. Det er anden gang, vi bygger for Taulov Dry Port, som bliver et af Europas førende transportknudepunkter med ”state of the art” transport- og logistikcentre. Vi er godt i gang med projekteringen af det nye byggeri og ser frem til at levere en veldrevet byggeproces – og et flot byggeri, der er klar til indflytning i april 2021”

FSG Foods’ nye domicil og lager
En del af det nye byggeri bliver fremtidigt domicil for den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods, som i efteråret 2019 besluttede at samle sine aktiviteter i et nyopført domicil med tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor i Taulov Dry Port.

Samlet set udgør sidste etape 9.846 m2, og byggeriet opføres i seks generiske sektioner á 1.641 m2 og med 8,5 meter indvendig frihøjde.

FSG Foods lejer tre sektioner, og deres samlede lagerlejemål udgør 4.923 m2 fordelt på 3.282 m2 tørvarelager og 1.641 m2 frost- og kølelager. Dertil kommer 800 m2 kontor.

Fleksibelt byggeri
Investeringen i det 9.846 m2 store lager- og logistikbyggeri i 8,5 meters frihøjde tages af joint venture-selskabet mellem ADP og PFA. De to parter står i fællesskab for finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port.

”Med opførelsen af næste etape af vores generiske lager- og logistikbyggeri sætter vi os markant på markedet for moderne og fleksible lagerfaciliteter med central beliggenhed”, siger Jesper Gemmer, Projektdirektør i Taulov Dry Port.

Det generiske lager- og logistikbyggeri bliver fleksibelt og vil kunne tilpasses mange forskellige typer af kunder med forskellige ønsker til indretning. Lejemålene udlejes i sektioner fra 1.641 m2 og over kortere og længere lejeperioder.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer