I denne weekend afholdes der EM i ERP i Holland i BMX. Alle top kørere fra hele Europa er samlet der for at kæmpe om den store hæder det er at vinde EM.

– Vi har netop fået beskeden at Mike Kaltoft netop har vundet EM i rækken ”Men 25-29 år”. Det er en fantastisk præstation som Mike har leveret”, udtaler en glad formand, da vi lige fangede ham efter han havde set løbet på nettet, og han fortsætter,  ”Mike har netop for 3 uger siden været ude for et uheld under træningen og kunne ikke stille til DM i sidste weekend grundet smerter efter nogle trykkede ribben, så vi har alle været spændte på hvordan det ville gå”. Under træningen i går kom der allerede beskeder til Danmark om at Mike var super godt kørende og følte sig godt tilpas på denne bane.

I dag kørte han sig allerede i første heat helt til top og kæmpede sig derfra hele vejen igennem de indledende og semifinaler til en finaleplads ved hele tiden at være blandt de 2 bedste.

Da finalen skulle stå var der tavshed i Taulov BMX alle sad ved computeren  og skulle følge deres BMX-helt. Mike var ude blandt de førende kørere, men måtte se en franskmand ligge foran ham. I sidste sving havde Mike dog kæmpet sig op på siden af ham og med en flot svingteknik fik han kørt sig i front og holdt førstepladsen til målstregen.

”Jeg ved at hele klubben bakker Mike 100% op og vi er super stolte over at have ham i klubben”, fortæller formanden os til slut, inden han skal hen og se medalje overrækkelsen.

Opdateret klokken 20.00

Friske billeder af den nye Europamester i BMX, Mike Kaltoft.

 

(Foto: Taulov BMX )
(Foto: Taulov BMX )
(Foto: Taulov BMX )
(Foto: Taulov BMX )
(Foto: Taulov BMX )
(Foto: Taulov BMX )