Forside Fredericia Tarzan svinger sig af sted: Forlænger frem til jul

Tarzan svinger sig af sted: Forlænger frem til jul

DEL
Foto: Søren Malmose

Efter en sand stjerneregn fra anmelderne har Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN solgt 10.000 billetter på mindre end en uge. Det får teatret til at åbne for yderligere forestillinger, så årets hidtil bedst anmeldte forestilling nu kan opleves helt frem til jul på Fredericia Teater.

13 gange seks stjerner og 14 gange fem stjerner. Dét er anmeldernes dom efter fredagens danmarkspremiere på Disneys Musical TARZAN, hvilket gør forestillingen med Kim Ace Nielsen i hovedrollen til årets hidtil bedst anmeldte herhjemme.

Med 10.000 solgte billetter siden premieren rammer TARZAN 60.000 solgte billetter, og det får nu Fredericia Teater til at forlænge spilleperioden helt frem til og med den 22. december 2018.

Teaterchef Søren Møller er derfor yderst tilfreds og taknemmelig for den overvældende modtagelse, forestillingen har fået:

”Sikke en flyvende drømmestart for Disneys Musical TARZAN! Vi er lykkedes med alt det, jeg drømte om, at vi skulle med forestillingen, og jeg er oprigtigt rørt og stolt over den massive positive – og enige – respons fra anmelderkorpset. Jeg er ikke mindst glad for de brøl, der lyder fra teatersalen hver dag. Det er nemlig ikke kun fra scenen, der brøles – de største kommer fra publikum. I jubel og glæde. Det er en meget glad teaterchef, der møder ind hver dag i øjeblikket.”

Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN kan næste år opleves i Aarhus og København, hvor den har Aarhus-premiere i Musikhuset Aarhus den 21. september 2019 og københavnerpremiere den 29. november 2019 i den nyrenoverede Scandic Falkoner Salen.

https://www.facebook.com/mrhoejer/