Fredericia Avisen har besøgt Sportmaster i Gothersgade og Hoka Tæpper & Gulve på Vejlevej. De giver her deres besyv med de typiske julehits fra deres respektive butik.

Der er i dag en uge til jul, og den sidste gave mangler måske at blive købt. Hos Sportsmaster er der flere oplagte julegaver, som kan være den man mangler at købe.

“Vi har de klassiske Adidas Conivo-træningsbukser, som altid er populære. Ellers kan vi også være ovre i noget Nike Free RN (dem på billedet),” siger Camilla Aastrup og fortsætter:

“Vi har også nogle populære hoodies til alle køn, ligesom løbetøj også kan være et hit. Til børn er der også de klassiske træningssæt, som også er noget, der bliver solgt en del af.”

Boris Nielsen fra Hoka Tæpper & Gulve står bag disken og er ved at ordne en pakke fra en kunde. Det er en typisk december-ting i butikken, men der er også julegaver på programmet.

“Det kan være gavekort, men også lammeskinds tæppet og lidt mindre tæpper. Vi har også nogle børnetæpper, men det er ikke fordi det er en typisk gave. Det går dog aldrig helt af mode at have de klassiske børnetæpper, hvor man kan lege med biler,” siger Boris, som fortæller, at det er meget blandede typer, som kommer ind og køber julegaver hos ham.

Foto: Patrick Viborg Andersen

“Det er jo ikke den typiske julegave, men det er da nogen, som kommer herind for at købe lidt. Til gengæld er der rigtig mange, der kommer herind efter pakker,” udtaler Boris.