Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Weekendens sidste briefing bød blandt andet på en opdatering på sigøjnersagerne fra den Østjyske Motorvej og en voldsepisode fra Bryggen i Vejle.

“Gennem de seneste dage har vi set flere af de samme sager fra motorvejsnettet. Vi ser biler, der standser ved opkørsler, denne gang ved Vejlefjordbroen, hvor to Mercedes Benz – en grå og en sort var parkeret. Her forsøgte to mænd at vifte bilister ind til siden ved at signalere, at de havde problemer med bilerne. Men i stedet vil de enten sælge guld smykker eller snyde folk på anden vis. Vi opfordrer alle til at køre videre, og ikke begynde med at købe eller udveksle penge. Der er formentligt tale om bulgarske nummerplader, men i alt fald udenlandske,” fortæller Vagtchefen.

Samtidig har vi en sag fra Bryggen i Vejle, hvor politiet efterlyser en mand, der beskrives som:

  • 180 cm høj
  • Skaldet
  • Bar mørke shorts
  • Var tandløs
  • Havde høretelefoner på.

“Manden har slået en kvinde i ansigtet. Politiet hører gerne fra vidner eller fra nogle, der kunne have set noget. Manden er efter, at Bryggens egen vagttjeneste forsøgte at fange ham løbet af sted mod banegården i Vejle. Vidner eller personer med viden kan ringe til politiet på 114. Vi har allerede fået en del henvendelser. Vi ved endnu ikke, hvad der går forud for hændelsen. Vi ved, at de har diskuteret lidt, men det er det,” fortalte vagtchefen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer