Nikolaj Juhl Petersen fra Fredericia Håndboldklubs U19-hold har indgået en ny kontrakt gældende frem til 2025.

Nikolaj Juhl Petersen er en del af FHK’s talentfulde U19-hold, der spiller med i toppen af ligaen, men sideløbende har han trænet med seniorholdet og spillet i alt 12 kampe siden oprykningen til ligaen tilbage i 2019. Fra næste sæson bliver han en fast bestanddel del af ligatruppen.

– Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med Fredericia Håndboldklub, da jeg befinder mig godt i klubben, og det miljø, der er i klubben. Forlængelsen betyder, at jeg fortsat kan arbejde målrettet med håndbolden, og fortsætte med at udvikle mig. Jeg er glad for, at klubben ser mulighederne i mig og ønsker at arbejde med mig fremadrettet. Mine ambitioner er at fortsætte udviklingen, og på sigt kunne bidrage positivt på ligaholet. Jeg ser også spændt på samarbejdet med Gudmundur Gudmundsson. Det bliver en spændende fremtid jeg går i møde, siger Nikolaj Juhl Petersen.

Den unge højre back er en del af U20-lansdsholdet sammen med holdkammeraten Jonas Raundahl. De to er netop udtaget til landsholdet, som skal til Island i næste uge.

– Nikolaj har kun spillet håndbold i fem år, og det er imponerende at se den udvikling han har været igennem. Med sine to meter har han klare kompetencer angrebsmæssigt, og han har også defensive kvaliteter til at dække i midterforsvaret. Vi håber, at vi kan forløse hans potentiale over de kommende år, siger direktør i Fredericia Håndboldklub. Nikolaj kommer til at færdiggøre sæsonen på U19-holdet, og fra sommer bliver han en fast del af ligaholdet. Vi glæder os til at følge hans udvikling, Thomas Renneberg-Larsen.