Forside FHK Talentfuld FHK-keeper skifter klub

Talentfuld FHK-keeper skifter klub

DEL

Christian Wetche har siden han var helt lille slidt sine håndboldsko i Fredericia Idrætscenter iført Fredericia HK-trøjen. Fra næste sæson bliver den langærmede FHK-målmandstrøje skiftet ud med en Grindsted-trøje.

Til fredagens træning fortalte den talentfulde Christian Wetche sine holdkammerater på Fredericia HKs 2. divisions herrehold, at han i den kommende sæson ikke er at finde i klubben.

Han skifter til Grindsted – og det er samme sted som Bjarke Nybo, så det medførte jokes om det nu var Bjarke der havde trukket ham med. Samtidig blev der med et stort grin sagt, at man da godt måtte gå lidt hårdere til de to kommende Grindsted-spillere i fredagens fodboldkamp.

Christian fortæller om skiftet: “Jeg har været utroligt glad for mine år i Fredericia HK, men føler at det er tid til at komme ud og få en større rolle på et førstehold, hvis jeg skal fortsætte min udvikling. Projektet i Grindsted tiltaler mig utrolig meget, og jeg hører der er en rigtig god træningskultur og ikke mindst en fantastisk lokal opbakning omkring holdet. Jeg ser frem til at starte og håber jeg bidrage til at fortsætte den flotte udvikling som klubben har været igennem”.

Træner Flemming Pedersen udtaler: “ Jeg er glad for at vi er nået til et niveau hvor vi også kan tiltrække talenter udefra til holdet. Christian er meget dedikeret og jeg er helt sikker på at han vil falde godt ind i truppen. Det at Christian vil hjælpe med at udvikle klubbens unge målmænd, viser også at vi får en mand som vil engagere sig i klubben og holdets udvikling”.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL