I forhold til det seneste møde mellem TTH Holstebro og FHK vandt fredericianerne duellen mod TTH Holstebros 7 mod 6 spil, og det blev udslagsgivende i sejren på 29-32.

FHK tog til Holstebro som underdogs på papiret, men det endte med en tremålsssejr, der fik jublen til at bryde løs efter hornet lød efter 2×30 minutter. Det var næppe, hvad Houmark havde forventet, da han satte sig i bussen mod Gråkjær Arena.

»Jeg havde tænkt vi skulle vinde med fire, ej spøg til side. Vi var et hold, der tog afsted med troen på en sejr. Vi havde en god fornemmelse og er i en opadgående kurve og Tellerup har rullet julegardinet for og gjorde det i anden halvleg,« sagde Jesper Houmark, der måtte undvære Jesper Lindgren og Mathias Hedegaard ude:

»Det skulle drives veksler på Meyer, der spillede en flot kamp. Han drev læsset i 56m minutter og havde tænkt vi skulle i 5:1, når TTH spillede 7 mod 6. Så kunne vi fordele ressourcerne ud fra det,« forklarede Jesper Houmark.

FHK lagde kampen ud med at komme bagud 4-1, og det lignede en lang aften for FHK i Gråkjær Arena, men sådan tænkte Houmark ikke.

»Nej, fordi jeg synes, at det er fordi vi brændte i starten. Så kom vi bagud, men vi kom hurtigt tilbage, da de havde svært ved at score. Det betød, at de aldrig rigtig trak fra,« sagde FHK-træneren.

Kampen igennem vekslede de to hold formationer. TTH spillede til tider 7 mod 6, og som modsvar gik FHK i i 5:1-forsvar, og det blev et afgørende moment.

»Vi vandt den kamp og det er fedt. Sidst vandt de i 7 mod 6, og i dag vandt vi i 6 mod 7,« sagde Jesper Houmark.

Med sejren er FHK på syvendepladsen, som holdet nu holder VM-pause på.

»Vi har ikke været deroppe at snuse før, så det er godt at vi er på den højeste placering vi har haft i ligaen og det endda med en kamp i hånden,« sluttede Jesper Houmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer