I en af de sidste klummer Mette Bjeld skrev på Fredericia AVISEN, der løftede hun sløret for en ny serie her på Fredericia AVISEN. ’Matthias Reformation’ var navnet, men jeg vil nok nærmere se det som en rejse mod et nyt og bedre jeg.

Det er mandag, og jeg har en aftale med Mette Bjeld i hendes klinik klokken 10. Med lidt let trafik fra Aarhus kom jeg stort set på slaget – og Mette var færdig med en anden kunde lige i samme øjeblik. Hele baggrunden for vores møde var en snak til Fredericia AVISENs julefrokost, der endte ud i at jeg skulle blive en bedre version af mig selv – med hjælp fra Mette.

Vi har aftalt, at vi hver uge laver nye øvelser, som I læsere på avisen kan lave derhjemme – ligesom jeg selv skal lave dem derhjemme. Samtidig vil I kunne følge med i hvordan mit forløb med Mette Bjeld er – også hvis/når der kommer svære perioder.

Er det ikke angstprovokerende på den måde at lukke alle andre ind i noget, der egentlig er meget personligt? Jo, jo det er det da helt sikkert. Men samtidig er det også med til at øge motivationen – for man vil jo ikke være ham der ikke har opnået noget.

Dagen startede med en træning – eller kun en halv træning, fortalte Mette mig efterfølgende. Jeg var døden nær – eller det var jeg jo nok ikke, men jeg kan godt mærke det er længe siden, at jeg sidst har trænet.

Vi fik også talt om hvad der skal ske. Hver dag skal jeg sende billeder af ALT, og det er vitterligt ALT, jeg spiser, jeg skal skrive hvor meget jeg har drukket – og så vil Mette gerne have en status på humøret. Det lyder nemt – men det tror jeg alligevel ikke det er.

2800 kalorier må jeg indtage, jeg skal gerne træne – eller gå en tur – mindst 30 minutter om dagen. Det bliver hårdt, men det betaler sig helt sikkert i den sidste ende!

Men hvad så nu?

For fremtiden vil I kunne følge med i min rejse her på Fredericia AVISEN – og så vil Mette give øvelser som I kan lave derhjemme. Mette Bjeld har allerede advaret om, at man aldrig ved hvad der er på programmet.

Allerede på søndag vil første artikel komme ud – her kan jeg berette om videoer med undertegnede, der noget forkrampet giver Mettes øvelser et skud.

Hver uge vil også indeholde en opsamling, måske et billede eller to af noget af det mad jeg spiser i løbet af ugen – og ellers vil I få et indblik i hvordan det egentlig er at være hos Mette Bjeld. En kur er det ikke – for det her skal vare ved, som hun selv siger det.

Følg med – jeg glæder mig!

//MR

Må først køre i Uge 2
Annonce