På IBC HF og VUC i Fredericia kan du sammensætte din helt egen HF-uddannelse ved hjælp af enkeltfag. Her læser du et eller flere fag ad gangen, så du målrettet opkvalificerer dig og får adgang til drømmestudiet. 

Fag og niveauer, der passer til dig

På IBC HF og VUC i Fredericia kan du læse de fag og niveauer, du har brug for – i dit eget tempo. 

”Jeg er uddannet salgsassistent, men på grund af dårlige knæ er jeg i gang med en omskoling. Jeg startede på HF Enkeltfag sidste sommer. Ved at tage HF som enkeltfag kan jeg tage uddannelsen i det tempo, der passer mig, og på de niveauer, jeg skal bruge. Jeg ender nok med at tage en fuld HF-uddannelse, jeg har nemlig en drøm om at blive jordemoder”,fortæller 36-årige Camilla Bødskov Hjort, HF-kursist. 

En anden HF-kursist har på bare ét år taget HF-uddannelsen som enkeltfag og er blevet klar til at søge ind på pædagoguddannelsen. 

”Jeg er uddannet bager og brandmand, men efter at have arbejdet som bager i 10 år havde jeg lyst til at prøve noget nyt. HF og VUC i Fredericia har givet mig et boost og en masse ny viden”,fortæller 30-årige Lasse Lindhardt Hem.    

Opstart for nye kursister

Har du brug for en gymnasial uddannelse – eller lyst til at prøve noget nyt? Du kan stadig nå at tilmelde dig en HF-uddannelse på IBC HF og VUC i Fredericia. Der starter nye hold op i august 2019. 

Læs mere på www.ibc.dk/hf-vuc/

https://www.6juli.dk/