Folkene bag Jelling Musikfestival kan ikke sidde stille i festivalweekenden. Derfor har de takket være festivalens samarbejdspartnere samlet en række tilbud, der kan holde den værste festivalsult fra døren, indtil vi igen kan samles i 2022.

Selvom den politiske udmelding om aflysning i år lander endnu senere end sidste år, skal Jelling Musikfestival markeres. Jelling Musikfestival har brug for at holde traditionerne og festivalmagien ved lige – også selvom man ikke må samles 35.000 mennesker med musik i luften og danse om kap med pinsesolen.

Takket være gode venner og samarbejdspartnere i Jelling og Vejle har Jelling Musikfestival samlet en række tilbud og initiativer, der kan gøre det nemt at sprede festivalglæde hjemme i haver og stuer. Men det kræver, at du – kære festivalgæst – vil tage del i at markere festivalen ved at stable din egen havefestival på benene.

”Selvom vi selvfølgelig helst ville holde festival for 35.000 gæster på græsmarken udenfor Jelling, er det allervigtigste for os, at vores gæster og frivillige bibeholder traditionerne, mødes med gamle og nye venner og plejer festivalånden. Det kan lade sig gøre i år, fordi vores samarbejdspartnere velvilligt har tilbudt at være leverandør på bl.a. musik, mad og merchandise. Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om initiativet og være med til at markere festivalen,” siger festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Du kan skabe din helt egen Jelling Musikfestival derhjemme ved at:

– Booke en koncert hjem til haven gennem Uncovermusic.dk. 20 procent af bookingbeløbet går til lokale idrætsaktiviteter gennem JFS Fælles.

– Købe unik 2021-merchandise hos Sortiment.dk. og samtidig støtte festivalforeningen med minimum 15 kr. (OBS: Bestil før tirsdag d. 11. maj, hvis du vil sikre dig, at købet når frem til tiden.

– Bestille festivalens legendariske burger gennem SuperBrugsen i Jelling.

– Bestil spareribs og wings med pommes og hele pivtøjet hos Byens Café i Jelling

– Vinoble i Vejle tilbyder både et gin & tonic-sæt med lokal gin og en blandet festivalkasse med vin.
Flere tiltag og tilbud bliver tilføjet løbende.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer