Forside Mennesker TÆNK OG TRÆN med idræt i dagtimerne

TÆNK OG TRÆN med idræt i dagtimerne

DEL
Foto: Privat

​Idræt i dagtimerne er startet op med en ny aktivitet, der foregår hver onsdag kl. 9-10 i Fredericia Idrætscenter. Her har du muligheden for at få trænet både hjerne og krop.

Der arbejdes med forskellige kognitive øvelser, der understøttes med boldøvelser, mønstre og andre udfordringer, der helt sikkert vil give god træning og et godt grin, når tingene ikke helt lykkedes. Så vær beredt på også at få trænet lattermusklerne.

Om holdet udtaler daglig leder af Idræt i dagtimerne, Tony Brazil: ”SMART-træning, som vores nye hold er forbundet med, er meget oppe i tiden, men egentlig er det gammel vin på nye flasker, som vores instruktører både bevidst og ubevidst har benyttet i andre sammenhænge. Nu er der bare kommet videnskabelig evidens for, at denne type træning forebygger en masse dårligdomme – herunder demens, som vi i forvejen har et stort fokus på.”

Aktiviteten er en del af Idræt i dagtimernes fyldige aktivitetsprogram med 27 forskellige ugentlige aktiviteter. Der kræves ingen tilmelding til den specifikke aktivitet. Man møder bare op, og er med til de sjove og udfordrende øvelser.

 

DEL