I 2020 går Daehan og Proud Lions sammen og bliver til én stor klub.

“Fremover vil det være muligt at dyrke Taekwondo ét sted i Fredericia, da Fredericia Taekwondo Klub Daehan og Proud Lions Team Fredericia Taekwondo fusionerer i starten af 2020”.

Dette oplyser de to klubbers bestyrelser i en meddelelse til den lokale presse.

Martin Schubert, formand for Fredericia Taekwondo Klub Daehan, fortæller: “Vi har henover vinteren holdt en række møder, hvor vi har drøftet sammenlægning”.

En sammenlægning af de to klubber giver god mening på flere områder. Begge parter er enige i at selve begrundelsen for at lægge de to klubber sammen er, at Fredericia ganske simpelt er for lille til to taekwondo klubber. Ved at fusionere de to klubber, opnår vi ikke bare en større klub, men vi får også en meget stærkere klub. De to klubber til sammen når op på over 100 medlemmer, og det betyder at der samtidig vil komme flere hænder til at løfte det frivillige arbejde som er nødvendigt for klubbens gang.

Den mindste klub, Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo klub, er flyttet til Daehans lokaler i Norgesgade og medlemmerne flytter deres medlemskab til Fredericia Taekwondo Klub Daehan. Proud Lions opløses når alle forpligtigelser er overholdt.

De næste par måneder skal der arbejdes med holdinddelinger, sammensætning af ny bestyrelse, og der skal findes nye og større lokaler. Der skal i fællesskab skabes en klub hvor alle kan se sig selv og tage ejerskab.

Vi håber at I alle kan se, at dette er til fordel for begge klubber, og vi glæder os meget til fremtidigt samarbejde.

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=155&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer