Fredericia AVISEN var til reception på Tacos. Den nye ejer af den mexicanske restaurant Martin Tolderlund Olling åbnede dørene for første gang.

Der var fyldt godt op i de opfriskede lokaler i Danmarksgade, lyden der kom ud af højtalerne var mexikansk og humøret var højt. Efter at have besøgt butikken flere gange under ombygningen var det en fornøjelse at se restauranten stå klar.

Martin Tolderlund Olling var lidt over det hele, han modtog gæster, sagde farvel og på gensyn til andre. Så stod han og gjorde receptions nachos klar i køkkenet, han må have været træt efter et stort opbud af mennesker.

Tacos
Nachos med guacamole, cremefraiche og salsa.  Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Selvom det først er på mandag fik man en lille forsmag på, hvad der venter. Til receptionen blev der serveret nachos med guacaemole, cremefraiche og salsa. Det smagte virkelig godt og specielt guacamolen var lige i skabet.

Tacos
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Jeg er altid på udkig efter spændende colavarianter, og til receptionen fandt jeg minsandten en ny favorit. Martin kommer til at præsentere kunderne for det amerikanske mærke Boylan, der laver sodavand med naturlige ingredienser, som blandt andet rørsukker. Farven er klassisk mørkebrun og kulsyren knitrer, når colaen hældes i glasset.  Den bliver helt sikkert et hit hos Tacos.

Tacos
Stemning hos Tacos. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Der er også mexikanske øl på dåse og så er der en egen Tacos Premium Lager øl på taphane. Denne Tacos øl mindede lidt om de kendte mexikanske øl som Sol og Corona.

Tacos
Tacos Premium Lager. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Det var en vellykket reception, og udover nogle nye dejlige drikkevarer og receptionsnachos, så kan man kun glæde sig til Martin åbner på mandag og man kan købe de første taco på Tacos.

Tacos
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN
www.eventc.dk