Fredericia AVISEN besøgte Martin Tolderlund Olling i nogle af de sidste timer, hvor han havde sin restaurant i Danmarksgade 34. Snart åbner Afandi i de lokaler, som havde den mexicanske stemning og de dejlige tacos.

For Martin betyder det, at han nu kan koncentrere sig 100 procent om sin Street Food-bod på Urbania. Martin har i længere tid kørt med to gange servering i henholdsvis Danmarksgade og Gothersgade. Det har været en stor mundfuld, derfor har Martin besluttet kun at koncentrere sig om boden i Gothersgade.

Martin er ved at ombygge boden hos Urbania (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

“Jeg har haft den følelse, at mit koncept med Tacos passer perfekt som street food og da Brian Løkkegaard er rigtig god til at få idéer og lave arrangementer virker det som et større plus end at ligge i Danmarksgade. Det gør også, at jeg har nemmere ved at udvikle mit koncept, da jeg ikke skal holde så mange bolde i luften ved at have en bod hos Urbania,” siger Martin.

Martin siger også, at det ikke er umuligt, at han på et tidspunkt udvider sine street food-aktivteter, da han mener, at det passer perfekt til den mexicanske mad, som han langer over disken.

Tacos er faldet godt til på Urbania, hvor konceptet skal vokse fra. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Han har været for tiden i Danmarksgade, men det hele kunne komme på plads, da Afandi også stod og ændrede ved sit koncept. Derfor var det en perfekt timing. Martin vil gerne sige tak til de kunder, som har besøgt ham i Danmarksgade, og håber selvfølgelig på at se dem hos Tacos på Urbania Street Food.

Der vil også komme nogle nye retter, men indtil videre tager Martin og fokuserer 100 procent på sin bod hos Urbania Street Food.

https://www.fredericiafriskole.dk/

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her