De seneste dage har tågen lagt sig ned over store dele af Trekantområdet. Sådan bliver det også i dag, hvor nattefrosten måske også viser sig igen.

– Et ganske kraftigt højtryk over Rusland har stabiliseret vejret, og giver os også i dag tørt vejr og op ad dagen sol, skriver meteolog fra DMI, Klaus Larsen denne morgen.

De længere nætter, rolige vindforhold og skyfrit vejr, er opskriften på dannelse dis og tåge i løbet af natten. Når sol har været på himmelen begynder dis og tåge at opløses sig. Nogle steder vil det dog tage længere tid end andre.

Så vejret i dag kommer nogenlunde til at være en gentagelse af i vejret i de foregående dage, dog med mindre variationer.

-Højtrykket bevæger sig mod øst og dermed bliver der plads til noget anderledes vejr i næste uge. Her vil fronter og byger presse sig på. Vinden går over i nordvest og nord. Det sender også lidt koldere luft ned over Danmark. Natten til onsdag falder vinden af og dermed kan efterårets først nattefrost vise sig, slutter Klaus Larsen.