Politiet har fået anmeldelser om syv indbrud i Fredericia, hvor der blandt andet er blevet stjålet PH-lamper, smykker og kontanter.

To indbrud på Stenhøjparken
Indbrud i en villa. Det er sket lørdag i tidsrummet mellem klokken 16.00 og 22.40. Et køkkenvindue er blevet opbrudt. Der er blevet stjålet kontanter og smykker.

Indbrud i villa. Det er sket lørdag i tidsrummet mellem klokken 12.15 og 23.30. Et sovelsesvindue er blevet knust. Umiddelbart intet stjålet.

Indbrud på Kobbelgårdsvej
Indbrud i en villa. Det er sket i tidsrummet mellem klokken 16.45 og 22.50. Et badeværelsesvindue er blevet opbrudt. Der er blevet stjålet kontanter.

To indbrud på Skovkrogen
Indbrud i villa. Det er sket i tidsrummet mellem klokken 16.00 og 22.45. Et værelsesvindue er blevet opbrudt. Der er blevet stjålet kontanter og smykker.

Indbrud i villa. Det er sket i tidsrummet mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 00.10. En sydvendt terrassedør er blevet opbrudt. Umiddelbart intet stjålet.

Indbrud på Indre Ringvej
Indbrud i villa. Det er sket i tidsrummet mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 00.05. Et stuevindue er blevet opbrudt. Umiddelbart intet stjålet.

– Det sidste indbrud er i en villa på Sanddalvej i Sanddal, hvor en kvinde anmelder lørdag klokken 18.43, at der er indbrud hos hendes nabo. En patruljevogn blev sendt til stedet, hvor det blev konstateret, at der er blevet knust en rude i en terrassedør på adressen. Indbrudstyvene nåede at stjæle to PH-bordlamper, inden de stak af, oplyser vagtchef Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Anmelderen nåede dog at se de to indbrudstyve, der begge beskrives som yngre mænd, som begge var iført grå hættetrøjer samt mørke bukser.