Louis Nielsen i Fredericia tilbyder nu og frem til og med 15. april, gratis deres synstest med sundhedstjek, KompletSyn, som er Louis Nielsens grundige test af synet. Synstesten kan bidrage til at opdage sygdomme som grøn stær, AMD (øjenforkalkning), diabetes, forhøjet blodtryk og andre sjældne, men alvorlige sygdomme. Efter kun to år har Louis Nielsens synstest bidraget til potentielt at have reddet 15 danskeres liv. Samtidig har synstesten bidraget til at bevare synet hos mere end 140 danskere.

Henning Hansen fra Haderslev er en af de danskere, hvis syn Louis Nielsen har været med til at bevare. Da Henning Hansen besøgte sin lokale Louis Nielsen-butik, konstaterede hans optiker, Thomas Aarø, via synstesten, at noget ikke var, som det skulle være. Thomas opfordrede derfor Henning Hansen til straks at søge øjenlæge. Det gjorde han, og mindre end to timer senere kom han i behandling for grøn stær.

– Det kom fuldstændig bag på mig, at noget var galt. Faktisk havde jeg ligefrem ignoreret et par henvendelser fra Louis Nielsen om, at det var tid til et rutinemæssigt tjek af synet, for jeg følte jo selv, at alt var i orden, fortæller Henning Hansen, der er taknemmelig for, at hans øjensygdom blev opdaget i tide.