Forside Fredericia Syngepigerne fejrer sølvbryllup og er i gavehumør

Syngepigerne fejrer sølvbryllup og er i gavehumør

DEL

I år er det 25 år siden, at syngepigerne Yvonne og Dorthe for første gang optrådte sammen i Amatørscenen 55’s syngepigegruppe. Sammen med playboy Mogens inviterer de derfor til sølvbryllupsshow i Tøjhuset onsdag den 29. maj kl. 20.00 – og der er gaver på højkant.

”Vi glæder os til showet og kan næsten ikke vente til det bliver den 29. maj. Vi har valgt 25 yndlingssange – både gamle travere og nye sange, som vi glæder os til at synge for og sammen med aftenens gæster.” Og som sædvanligt er det muntre og ikke specielt stuerene sange, der er på programmet.

Gaver til verdens piger

Men det er ikke tant og fjas det hele. I anledning af jubilæet har Syngepigerne startet en indsamling og giver selv 25 kr. af hver solgt billet til PlanBørnefondens projekt ”Støt verdens piger”. ”Vi er jo egentlig utroligt privilegerede i lille Danmark, men da syngepigetraditionen startede i 1800-tallet var det bestemt ikke de mest privilegerede kvinder, der stod på sangerindetribunerne. Derfor vil vi gerne give vores bidrag til, at piger i hele verden får mulighed for at uddanne sig og få bedre levevilkår”. 

Vind billetter og en ½ times optræden

Der er også gaver til heldige publikummer. Syngepigerne sætter en ½ times optræden på højkant, som vinderen kan bruge til en festlig lejlighed i løbet af 2019. Vinderen findes blandt publikum til showet i Tøjhuset. 

De seneste onsdage er der udloddet billetter til showet på Syngepigernes Facebookside, og vil man prøve lykken, kan det stadig nås i den sidste udtrækning onsdag den 22. maj.

”Selvom vi har sunget de samme sange i 25 år, er vi stadig vilde med de finurlige tekster og historier i sangene, og der er heldigvis også kommet nye yndlingssange til hen ad vejen. Allermest holder vi dog at lave lidt rav i gaden og få publikum til at grine og synge med, så vi glæder os til en skøn og sjov onsdag aften i det hyggelige Tøjhus”.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
DEL