Herrnhuternes historie, by-branding, religion, kulturarv, byggeteknik og byarkitektur i Christiansfeld. Så vidt spænder emnerne, når Christiansfeld Centret inviterer til Symposium 2016 med en række kompetente oplægsholdere. Fælles for oplæggene er, at de alle handler om Christiansfeld som verdensarv og sætter byen i et historisk, nutidigt og fremtidigt perspektiv. Symposiet foregår den 27. september kl. 9.30-15.30 i Christiansfeld Centret.

Oplæg med ekspertviden

Tanken er, at Symposium 2016 skal være med til at manifestere Christiansfeld Centret som videns- og formidlingscenter, fortæller leder af Christiansfeld Centret og UNESCO-Site Manager Birgitte Lamp.

’Symposiet er den del af vores efterhånden meget store formidlingspalette, som handler om forskningsbaseret videndeling, og jeg er glad for, at det er lykkedes at lægge et program med en række oplægsholdere, der hver især er eksperter indenfor deres felt’, fastslår Birgitte Lamp.

Hun fortæller videre, at det er et ønske, at symposiet bliver en tilbagevendende begivenhed, der skal samle en bred målgruppe af både forskere, offentlige myndigheder og uddannelsesinstitutioner. Birgitte Lamp understreger dog, at symposiet er åbent for alle med interesse i Christiansfeld.

Det er gratis at deltage og omfatter fuld forplejning i løbet af dagen. Tilmelding er nødvendig og foregår efter først-til-mølle-princippet på ksli@kolding.dk senest den 22. september. Programmet kan ses i detaljer på christiansfeldcentret.kolding.dk