I juli lagde Koolbandi ud med at udstille i Kranknau Kunsthalle, og nu er turen komet til Sylvest Jeppesen, der har udstillingen i august. Lørdag aften åbner den lokale kunster op for første gang, og han glæder sig.

På Daz Lager holder Sylvest Jeppesen og Koolbandi til, og mens Sylvest var igang med forberedelserne til udstillingen besøgte vi ham på lageret, hvor noget af den kunst, som udstilles, står og er klar til at blive kørt hen til Kranknau Kunsthalle på Skibsbroen.

To af Sylvests malerier. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I en måned har Sylvest kunnet opleve, hvordan Koolbandi har udstillet, og han har gjort sig nogle observationer om hvordan han vil gribe det an på baggrund af blandt andet det.

“Der har været en hyggelig og afslappet stemning. Jeg tager en del af værkstedet her med derned, og så må vi se, hvordan jeg får sat det op. Jeg kan se, hvordan Thomas (Koolbandi, red.) har brugt rummet, og det kan jeg sagtens bruge til noget,” siger Sylvest og kommer ind på, hvad han udstiller:

“Det er en blanding af malerier, tegninger og skulpturer. Man skal komme ned og se noget af det kunst jeg har,” opfordrer Sylvest og fortæller, at alt kunsten, som udstilles, er til salg.

Sylvests arbejdsbord på Daz Lager. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Til Koolbandis udstilling kunne man opleve blandt andet Ghost, der er hans kendetegn. Sylvest laver derimod oliemalerier, der leder tankerne hen mod Picasso, og så har han også lavet keramiske figurer, der fylder meget i paletten hos den lokale kunster.

“Jeg glæder mig til at vise frem, hvad jeg har lavet. Det bliver en spændende måned i Kranknau Kunsthalle og jeg håber, at jeg får givet fredericianerne en stærk kunstnerisk oplevelse,” siger Sylvest.

Disse malerier vil man blandt andet kunne opleve til Sylvests udstilling. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Udstillingen med Sylvest er i hele august og i september slutter Emil Staggemeier af med at udstille hans kunst.

Sylvest Jeppesen er født i 1974  i Kongens København, men har slået sig ned i Fæstningsbyen med sin familie, Han er autodidakt, men har kurser i klassisk tegning og kunsthistorie ved Accademie del Giglio.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer