Ved du, hvordan en vaskeægte sylte bliver til? Mange tror, at det er alt det, man normalt ikke bruger på grisen, men i denne film fortæller Slagtermester Jørgen Olsen og Ældsteelev Frederik Nørup hos SuperBrugsen Erritsø om sylten tilblivelse og årets sylte i den lokale Brugs.

Der er travlt i SuperBrugsens slagterafdeling i Erritsø, alle er i sving, og delikatessen fyldes løbende op. Ældsteelev Frederik Nørup arbejder med årets sylte, og det arbejde er spændende, og selvom man normalt ikke ser ungdommen som de største syltespisere, så nyder Frederik menuen. Se indslaget her.

Slagtermester Jørgen Olsen kommer også med en varm anbefaling til sylten.

»Til en sylte hører sig typisk groft rugbrød, sennep, rødbeder og fedt, gerne serveret med enten julesnaps eller Linie Akvavit, derudover så ville hjemmelavet rullepølse, hjemmelavet spegepølse, lun kampsteg m/rødkål, samt en lun fiskefilet være noget af det, man ofte servere til syltens julebord, men vi har allerede mange, der køber den nu. Sidste år solgte vi 3562 stk. sylte mellem oktober og december,« fortæller Jørgen Olsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer