Sygehus Lillebælt har mistanke om, at en tidligere ansat har svindlet for millioner, og derfor har Politiet foretaget en række ransagninger og anholdelser.

Ifølge flere medier, blandt andet TV 2, er der svindlet for mindst en million kroner, men der er ikke noget Politiet ønsker at kommentere i en pressemeddelelse, som der er udsendt.

Baggrunden for politiaktionen er en anmeldelse fra Sygehus Lillebælt, der mistænker en tidligere medarbejder og to tidligere samarbejdspartnere for i fællesskab at have foretaget fiktive indkøb og oprettet falske fakturaer.

Politiaktionen er foregået flere steder i landet, blandt andet i Vejle og på Fyn og Sjælland, og den er udført i samarbejde med flere andre politikredse. Der er sigtet flere personer. 

Sagen efterforskes nu videre med henblik på at skabe et grundlag for en juridisk vurdering af, om der skal rejses tiltale for overtrædelse af straffeloven. Hvis der rejses tiltale, vil det i sidste ende være op til domstolene at træffe den endelige afgørelse.

Af hensyn til den videre efterforskning i sagen og den tavshedspligt, der påhviler politiet, har Sydøstjyllands Politi aktuelt ikke yderligere oplysninger til offentligheden. 

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

Leave a Reply