Den mobile politistation og flere politifolk, der ikke arbejder med den aktuelle efterforskning i Korskærparken, er til rådighed for dialog med borgerne

Det er voldsomt og utrygt, når der pludseligt bliver affyret et skud og en mand dør som følge heraf, i det kvarter, hvor man bor. Derfor har Sydøstjyllands Politi straks sendt politifolk på gaden i Korskærparken i Fredericia for stå til rådighed for dialog med beboerne. Formålet er så hurtigt som muligt at skabe tryghed og genoprette normale tilstande for de mange, der bor i området. Det er ikke den konkrete sag eller efterforskningen af den, der kan deles i dialogen.

Er du beboer og har behov for en snak med politiet, så kig forbi den mobile politistation. Vi er der for det samme. Så lader vi de politifolk, der arbejder med at efterforske sagen, laver gerningsstedundersøgelsen, søger med politihundene, indsamler video m.v., arbejde i fred.

Hvis du ved noget, som kan være af betydning for efterforskningen, så ring venligst til Sydøstjyllands Politi på 114. Vi siger tak på forhånd.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer