Der var styr på papirerne, da Sydøstjyllands Politi i weekenden den 12., 13. og 14. juni 2020 gennemførte havnekontrol i politikredsens industrihavne

Politiet løser rigtig mange opgaver og én af dem er havnekontrol. Fredag, lørdag og søndag kontrollerede medarbejdere fra Grænsekontrolenheden i Sydøstjyllands Politi fem fragtskibe ved industrihavnene i Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding. Under kontrollen tjekkede Grænsekontrolenheden blandt andet, at der var papirer på hele besætningen og at besætningsmedlemmer stemte overens med personerne på passene.

I forbindelse med kontrollen ved industrihavnene, førte Grænsekontrolenheden også tilsyn ved lystbådehavnene i Horsens, Juelsminde, Snaptun og Rosenvold. Da der på grund af grænselunkningen på det tidspunkt ikke var nogen udenlandske fartøjer i havnene, undersøgte Grænsekontrolenheden her, om det udelukkende var de fartøjer, der var anmeldt, som var lå til i havnen. Heller ikke her, var der en finger at sætte.

Eftersom grænserne nu delvist åbnes, forventes det, at der hurtigt kommer udenlandske skibe i lystbådehavnene igen og de sejlende kan forvente at blive kontrolleret på samme måde, som det skete i weekenden.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer