Bylivet genåbnede for alvor i går aftes efter covid-19 restriktionerne er fortid. Dette gav Sydøstjyllands Politi en travl nat, lyder det fra vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi.

– Vi var til stede flere steder i politikredsen, hvor vi måtte sigte folk for overtrædelse ordensbekendtgørelsen. Flere er også blevet anholdt og sigtet efter fornærmenende tiltale over for politiet selv. De mange anholdelser, har også ledt til flere ophidset folk rundt omkring på kredsens stationer, fortæller Jørn Bystrup og tilføjer: At man har taget mange med “afkøling”.

Der var også flere, der kørte spritkørsel i nat.

Sydøstjyllands Politi forventer flere travle nætter den kommende tid, men Jørn Bystrup fortæller også, at alle sager bliver håndteret stille og roligt, og at Sydøstjyllands Politi forholder sig tæt på de ting, der kommer hen af vejen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.