Hvem er manden med styrthjelmen? Hvem ejer styrthjelmen og scooteren? Så du ham i går i Fredericia? Så ring til Sydøstjyllands Politi på 114 nu.

Det ligger nu fast, at det var en sortklædt mand på en sort knallert og med en karakteristisk sort styrthjelm, der i går den 24. februar skød og dræbte en 24-årig mand i Korskærparken i Fredericia. Derfor beder Sydøstjyllands Politi nu borgerne i og omkring Fredericia om at tænke tilbage:

• Så du i går – eller i dagene forud manden med styrthjelmen i og eller omkring Fredericia?
• Så du måske scooteren parkeret med styrthjelmen? Hvor?
• Ved du i forvejen, hvem der har en sådan styrthjelm eller scooter?
• Ved du, hvor hjelmen og/eller scooteren er nu?
• Kort sagt – vi skal have identificeret og senere fanget denne gerningsmand til drabet

Sydøstjyllands Politi beder nu offentligheden om at bidrage i tilvejebringelsen af yderligere beviser i sagen, der forventes at kunne føre til identifikation af gerningsmanden.

Ring til Sydøstjyllands Politi på 114 – der er klar til at tage i mod. Og de siger tak på forhånd.

Annonce

Styrthjelmen beskrives således:
Sort/hvid karakteristisk styrthjelm med åbent visir. Hjelmen er sort i siderne, og med hvid lodret stribe i midten, hvidt vandret logo/skrift på siden af hjelmen.

Scooteren beskrives således:
Sort scooter med tændt baglys på gerningstidspunktet, to sidespejle og muligt sort/hvid fælg på forhjul

Manden beskrives således:
A: Iført sorte bukser med hvide ”markeringer” lige under knæet. Sort jakke med hvide ”markeringer” ved albuen. Sorte sko med hvid sål og hvidt logo, formentlig Nike, på siden. Iført sort/hvid karakteristisk styrthjelm med åbent visir.

To anholdte løslades
De to resterende anholdte fra gårsdagens indsats vil blive løsladt i løbet af eftermiddagen. Sigtelserne imod dem opretholdes, men Sydøstjyllands Politi ønsker ikke i dag at oplyse indholdet af sigtelserne.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Dorthe Hornskov
Dorthe Hornskov
8 måneder siden

Det er da skide smart, at ligge en masse tekst oveni billedet, så man IKKE kan se billedet af gerningsmandens scooter og styrthjelm 👍👍…. Flot, siger jeg bare…. Sgu da ikke nemt at hjælpe så 🙄🙄🙄

Mike
Mike
8 måneder siden

Du ska bare ik trykke på billedet men zooome.. 😃