Sydbank Kolding har pr. 1 juni rustet op på pensionsområdet med ansættelsen af Susanne Westergaard som ny pensionsrådgiver. 

Susanne Westergaard er bankuddannet og startede karrieren i Nordea. Sidenhen har hun centreret sin interesse omkring pensionsområdet og senest arbejdet som formuespecialist i Nykredit. Derudover er Susanne ekstern underviser på IBA Erhvervsakademi Kolding. Dermed er det en kompetent og erfaren rådgiver, som Sydbank har fået med på holdet. 

– Jeg ser frem til at blive en del af et kompetent hold af rådgivere i min nye stilling hos Sydbank. Jeg mener tilfredse kunder skabes gennem nærvær, proaktivitet og indlevelse, og jeg glæder mig til at yde en værdifuld rådgivning med afsæt i den enkelte kundes livssituation, siger Susanne Westergaard. 

Stærk lokal forankring

Sydbanks nye pensionsrådgiver har en hjemmebanefordel i og med, at hun er opvokset og bosiddende i Kolding. Derudover er Susanne Westergaards uddannelses- og arbejdsmæssige erfaring centreret omkring hjemstavnen, hvorfor hendes kendskab til lokalmiljøet er stort. 

– Der gik ikke lang tid, før jeg fornemmede et match mellem Sydbank og mig. Sydbank er inde i en spændende udvikling, som jeg ser frem til at blive en del af, fortæller Susanne Westergaard.

Private Banking-direktør Alex Slot Hansen siger om sin nyerhvervede medarbejder:

– Susanne er qua sin store erfaring og lokale kendskab en kompetent medarbejder, der er en gevinst for kunder såvel som banken. Vi er glade for, at hun er trådt ind som en fast del af vores stærke pensionsrådgiverteam.  

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/