For andet år i streg står frivillige ildsjæle fra Fredericia KFUMs forældregruppe bag et stort, spændende stævne i parken. Forældrene har også skaffet sponsorer, blandt dem Sydbank Fredericia. Vi taler med filialdirektør Lars Jensen, der fortæller hvorfor det er vigtigt at støtte sådan et stævne.

Lørdag og søndag står i børnefodoldens tegn, når hold fra hele Danmark indtager KFUM Parken på Randalsvej i Fredericia.

Der vil blive spillet fodbold på alle baner fra de helt små til de helt store 11 mandsbaner. Her skal spillerne kæmpe om pokaler, medaljer og æren, når Sydbank Cup løber af stablen.

Udover Sydbank har en række andre sponsorer støttet så hele stævnet bliver en totaloplevelse. Hos Sydbank i Fredericia glæder man sig til stævnet, som der er flere grunde til de støtter.

“Sidste år var det et velbesøgt stævne med over 1000 børn, og det var rigtig fedt at være en del af. Personligt har jeg også selv spillet fodbold, og det gør det også lidt sjovt for mig,” siger Lars Jensen og fortsætter:

“Det er rigtig dejligt, at vi har så stort et stævne i byen, og sådan noget her er med til at eksponere byen rigtig godt.”

Sidste år var Sydbank Cup-pokalen at finde til stævnet, og det vil blive gentaget i år.

“Det var et stort trækplaster sidste år, hvor børnene synes det var rigtig fedt, at den var der. Mange var henne at tage billeder af den, og det gav meget positiv respons,” udtaler Lars Jensen og slutter af med at fortælle, at der i år kommer lidt ekstra lir fra Sydbanks side, som man kan komme til at se ved selvsyn til weekendens stævne i KFUM Parken.

http://www.fretri.dk/