Sydbank åbner nyt kompetencecenter i Fredericia

Med centret følger 52 nye arbejdspladser, når Sydbank-kolleger fra Vejle, Esbjerg og Aabenraa flytter sammen i Fredericia.

0

Fredericia får 52 nye arbejdspladser, når Sydbank åbner kompetencecenter på Vejlevej. Fredericia-filialen bliver indtil videre i Port House i Vendersgade 74.

Sydbank åbner snart sit vestdanske kompetencecenter for bolig og ejendomme på hjørnet af Vejlevej og Vestre Ringvej i Fredericia.

Med centret følger 52 nye arbejdspladser, når Sydbank-kolleger fra Vejle, Esbjerg og Aabenraa flytter sammen i Fredericia.

– Ved at etablere et kompetencecenter for produktion og automatisering af bolig- og ejendomsprocesser forventer vi synergier som større videndeling og mere fleksibilitet, som kunderne vil opleve som hurtige og effektive bankprocesser, fortæller afdelingsdirektør for Sydbank Operations, Daniel Plath.

De 52 medarbejdere er tilknyttet Bolig & Finansiering under Sydbank Operations. De får hjemme på Vejlevej 24 i den markante bygning, Sydbank har overtaget fra Alm. Brand Bank.

For nærværende har Sydbank ikke planer om at flytte sin Fredericia-filial med daglig rådgivning af privat- og erhvervskunder fra Port House i Vendersgade 74 til afdelingen på Vejlevej.

Sydbank, Fredericia, Troels Clemmensen,

– Det gør mig glad og stolt, at Sydbank flytter 52 arbejdspladser til Fredericia og skaber liv i det ikoniske byggeri på Vejlevej. Bygningen ligger strategisk godt, og uanset hvilken vej du kommer fra, er bygningen iøjnefaldende og synliggør Sydbank mere i Fredericia. Sydbank bliver byens største pengeinstitut med tilgangen af de mange nye kolleger, siger filialdirektør i Sydbank Fredericia, Troels Clemmensen.

Fredericia er valgt bevidst
Sydbank har valgt Fredericia på grund af byens beliggenhed i Trekantområdet og dermed centralt i landet. Fredericia ligger i køreafstand fra de tre byer, kollegerne arbejder i dag. Desuden arbejder de 52 Sydbank-medarbejdere tæt sammen med Bankdata i Erritsø om at udvikle ny teknologi og effektivisere bankprocesser forbundet med bolig og ejendomme.

– Fredericia er et bevidst valg for os. Vi har haft et stærkt ønske om at samle kræfterne i Trekantområdet som et naturligt samlingspunkt for de tre nuværende lokationer, og da vi ydermere havde et moderne kontorhus med den markante placering i byen på hånden, gav det næsten sig selv, fortæller Daniel Plath.

En tredjedel af de 52 Sydbank-medarbejdere forventes at flytte ind i Fredericia i maj, mens de øvrige kolleger har første arbejdsdag på den nye adresse omkring den 1. oktober. Inden da skal bygningen renoveres lidt og tilpasses sit nye formål.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer