Mandag morgen åbner Sydbank Fredericia i Kanalbyen. Dermed flytter banken fra sine tidligere rammer i Gothersgade. Fredericia AVISEN har talt med Filialdirektør, Lars Jensen om den nye lokation.

Der er næsten tomt i Sydbanks lokaler i Gothersgade nu. Tre skrivebord er tilbage. De fleste medarbejdere arbejder hjemme i dag. Tre mand holder skansen. En af dem er Filialdirektør Lars Jensen, som lige har hentet sandwich til håndværkerne, der hjælper til i dag.

Flytterkasserne er ved at blive fyldt. Fladskærmene er kommet ned ad væggen, kunsten er gjort klar til transport og så er Sydbank-temaet virkelig klar til mandag, hvor de flytter i de nye maritime rammer.

“Vi glæder os helt vildt. Det bliver stort. Vi får mange gode faciliteter. Vi bliver en del af et nyt og spændende miljø. Vi får en god udsigt, og kan tilbyde alle vores kunder gode mødemuligheder, hvor særligt parkeringen bliver nemmere,” siger Lars Jensen og fortsætter:

“Dertil kommer, at det er det helt rigtige for os at rykke nu. Det er ikke længere en trend eller tidsvarende for banker at ligge i byernes gågader. Det er langt bedre, at vi er nemme og komme til. Vi har heller ikke længere pengekontakten, da vi ikke har mønter og sedler.”

Se hele interviewet med Lars Jensen i indslaget ovenfor.

Om Port House

Port House har en central beliggenhed med nem tilkørsel fra motorveje E20/E45. Kontorbyggeriet er opført i beton, rustent stål og træ som gennemgående elementer, der giver et maritimt udtryk og trækker referencer til det klassiske havnemiljø. Formsproget er enkelt og skarpt med velvalgte detaljer og materialer. Området omkring Sønder Voldgade-kvarteret bliver et gedigent og sammenhængende bykvarter med grønne arealer, promenader og kanaler.

Leave a Reply