Fredericia AVISEN besøgte Sy- og Stofcenteret på Vesterbrogade 23. Ejeren Annette Kristensen har haft butikken i snart 19 år. Her han hun syet, repareret og solgt stof i god kvalitet.

Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Annette Kristensen brænder for sit job og elsker at være omgivet af sine kunder, som kommer ind i butikken.

Butikken er rigtig hyggelig og man bliver fascineret af alt det stof, som kan fås i forskellige farver og mønstre. Men det er ikke kun stof, som kan købes i butikken. Du har også mulighed for at få lagt dine bukser op eller andre ting ved Annette i den fine systue.

”Jeg har stof, garn og småting og systue, hvor jeg syer for nogle af byens butikker, men også for folk som kommer ind fra gaden af”, fortæller  Annette Kristensen

Flere tøjbutikker i Fredericia bruger også Annette Kristensen til at sy bukser og ærmer op, få syet ind rundt om livet, det er meget forskelligt, hvad hver butik ønsker at få lavet.

18 år går snart ind i 19 år

Som der nævnes har Annette Kristensen haft sin butik i godt og vel 18 år, og snart runder de 19 år.

”Jeg elsker mit arbejde, jeg kan rigtig godt lide det, jeg laver, jeg kan godt lide at stå op om morgenen og gå på arbejde”, fortæller Annette Kristensen.

Annette elsker bare sit arbejde, men også at være omgivet af de mange faste kunder, der har fulgt hende siden, hun åbnede forretningen for 19 år siden.

Stof ved sy & stofcenteret. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Kundekredsen er bred, men jeg har selvfølgelig mange kunder i den ældre ende, men også unge er begyndt at komme ind til mig for at lagt bukser op, eller når de unge skal til lancier på gymnasiet, så skal kjolerne også lægges op. Men det er meget forskelligt, hvem der kommer ind til mig”, fortæller Annette Kristensen og fortsætter om sit arbejde:

”Jeg møder tidligt ind for at nå alt her på systuen, men arbejdstiden er afhængig af, hvor meget der skal laves og hvor meget jeg generelt har at se til”, fortæller Annette Kristensen.

Garn ved sy & stofcenteret. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Den eneste stofforretning af sin slags i Fredericia

Som den eneste af forretning af sin slags i Fredericia betyder det meget for Annette at kunne gøre hjælpe kunderne bedst muligt.

”Jeg er den eneste stofforretning af min slags i Fredericia, mens der er flere systuer. ”Jeg syer ikke nyt fra bunden af, jeg lægger kun bukser op eller andre ligende opgaver,” fortæller Annette Kristensen som det afsluttende.

PS. Det eneste ny-syet i forretningen er Annettes modeller, som er i udstillingsvinduet. De kan købes, hvis det ønskes.

Tak for besøget

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her