Hos Kim Borg i Erritsø Idrætscenter glæder man sig over at kunne åbne for svømmehallen igen. Selvom sommersæsonen ikke er der, hvor svømmehallen er fyldt, så er det godt at komme i gang igen.

Gennem den seneste tid har lokale håndværkere arbejdet på skifte lofter, men ingen har vidst, hvornår man måtte åbne, før weekendens melding, hvor Regeringen fortalte, at svømmehaller, fitnesscentre og lignende nu må åbne.

Kim Borg går rundt i svømmehallen i Erritsø Idrætscenter. Han skal i gang med at sætte sig grundigt ind i retningslinjerne sammen med sit personale. Det er et større stykke arbejde, men man løser det, siger han.

“Vi åbner i etaper. Allerede i morgen kl.14.00 er vi klar til at åbne vores Fitness-afdeling igen, hvilket er meget glædeligt, og onsdag aften 18.30 åbner vi for offentlig svømning igen,” siger Kim Borg fra Erritsø Idrætscenter og uddyber:

“Vi har studeret alle retningslinjer, og lever op til dem. Det eneste sted, vi kan have udfordringer er i omklædningsrummene, hvor vi markerer, hvor mange der må være ad gangen. Der skal være 4m2 pr. gæst, og det kan vi godt overholde. Eneste problem vil være omklædning ved Fitness, men jeg tror faktisk, at det løser sig, fordi flere vil fortsætte med at klæde om hjemmefra i en periode, ellers har vi naturligvis medarbejdere til at sikre, at det overholdes.” 

Hvad sagde svømmeklubben? 

“De blev meget glade, og træner igen torsdag. Det er godt.” 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer