Tusindvis af fagfolk fra den animalske landbrugsproduktion ventes at besøge den specialiserede landbrugsmesse NutriFair 2016 i Fredericia. Heriblandt et par hundrede medlemmer af foreningen Danske Svineproducenter, der traditionen tro holder generalforsamling på messen.

– Vi har været med fra messens begyndelse, og vi mener, det giver god mening at lægge generalforsamlingen i forbindelse med NutriFair. På den måde kan vore medlemmer få både generalforsamling og en spændende dag på messen med, fortæller foreningens direktør Hans Aarestrup.

– Fredericia ligger jo centralt placeret. Det betyder, at medlemmer fra hele landet har mulighed for at deltage, tilføjer han.

NutriFair 2016 finder sted den 20.-21. januar i Messe C, Fredericia, og Danske Svineproducenters generalforsamling afvikles på førstedagen.

Danske Svineproducenter repræsenterer med sine omkring 1000 medlemmer 2/3 af den danske svineproduktion. Foreningens målsætning er gennem fagligt og politisk virke at forbedre de danske svineproducenters markedsvilkår. Foreningens hovedkontor er placeret i Fredericia.