Hair Trend lå godt og solidt på Axeltorv, men en personlig krise gjorde fremtiden usikker for Svetlana Mathiassen. Efter massiv opbakning fra kunderne og en venindes hjælp har hun igen etableret Hair Trend i Købmagergade 31.

Jeg besøger Svetlana i hendes salon i Købmagergade, det har krævet hårdt arbejde at få lokalet til at fremstå så flot, som det er i dag. Hendes mand Brian Mathiassen havde sagt nej til projektet, da Svetlana havde udpeget sig det lokale, men inden de fik set sig om, havde de lejet det og var igang med renoveringen. “Sikke en ruin, var min mands første reaktion, da vi kørte ned og kikkede på lokalerne, men alligevel så endte det med, at vi ikke kunne vente med at komme igang”, siger Svetlana.

Hair Trend i Købmagergade. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Svetlanas liv blev ændret på et sekund, da hun mistede sin søn, hun vidste ikke, om hun kunne fortsætte med at arbejde. “Jeg vidste ikke, om jeg kunne stå op om morgenen, så jeg sagde mit lokale op på Axeltorv”, siger Svetlana. Hun er 51 år og kommer oprindeligt fra Hviderusland, hun kom til Danmark i 1997.

Selvom Svetlana og hendes mand boede i Hedensted, så ville de lokale kunder ikke slippe hende. Hun blev kontaktet igen og igen. “Efter den sørgelige hændelse, kunne vi ligeså godt stå ved hoveddøren og tage i mod blomster”; siger Svetlana.

Svetlana kan smile igen og hendes kunder har hjulpet henne tilbage. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Den største del af sorgbehandlingen bestod nærmest i at komme igang igen, “det er rent ud sagt mine kunders skyld, at jeg ikke gik ned, det vil jeg gerne takke dem for”, siger Svetlana og fortsætter, “Jeg holdt mig igang hos Kristina Sommerby i Prinsessegade, det var en sjov tid, der var så lidt plads, det var rent kaos med at vaske hår i en almindelig håndvask”

Der er super hyggeligt i Hair Trend. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Svetlana og hendes mand Brian er flyttet fra Hedensted til Fredericia og skal snart bygge hus på Anemonevej, så man kan sige, at hendes kunder fik hende ikke kun på højkant igen, de fik hende også helt til fæstningsbyen. “Det er faktisk helt ubeskriveligt den opbakning, jeg har fået”, siger Svetlana.

Svetlana vil gerne sende en varm jule- og nytårshilsen til alle dem, der har støttet hende gennem den svære tid, og vil byde nye kunder velkommen i Købmagergade 31.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer