FHK har benyttet sommerpausen til at hente den svenske bagspiller Victor Skillhammar, som er udset til at skulle være en af dem, der skal banke målene ind for klubben.

149, 106 og 151 mål. Det scorede Skillhammar i løbet af tre sæsoner for den norske ligaklub Halden, inden turen gik videre til spanske Benidorm i en enkelt sæson.

I mandags havde Victor Skillhammar sin første træning i FHK, og det var noget han glædede sig over.

“Det var hårdt at komme i gang igen, da jeg har haft ferie siden den 5. maj, men det var godt at se mine nye holdkammerater,” siger svenskeren til Fredericia AVISEN.

Skillhammar har skrevet under på en to-årig aftale med FHK, som han har hørt en masse positivt om.

“Jeg har hørt, at klubben har et rigtig godt koncept og fremfor alt en god træningskultur. Det er rigtig vigtigt for mig,” siger Skillhammar og sammenligner træningen i FHK med den i Benidorm:

“Til træningen dernede var det meget, hvor man spillede ved et mål. Her bruger vi begge ender af banen.”

En anden ting, som Victor Skillhammar hæfter sig ved hos FHK er rammerne.

“Arenaen er fantastisk, hvor jeg har hørt, at der er mange tilskuere og så har jeg også hørt, at vi har en vild fanklub, som jeg glæder mig til at møde,” forklarer svenskeren.

I forbindelse med sit skifte til FHK er Skillhammar flyttet til Fredericia med sin kone og deres børn, og hans førstehåndstryk af byen er godt.

“Det er en rigtig fin by. Den har det nødvendige, og der er ikke meget larm, og det er godt for vores børn,” slutter Victor Skillhammar.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her