Den danske fløjprofil, Lasse Svan, fortæller at det til tider kan være akavet at møde et afrikansk hold, da det ikke er noget, som man møder til dagligt og derfor skal tilvænne sig deres spillestil.

Danmark var i problemer mod egypterne, men endte med at sejre med 26-20.

“Vi fik ikke rigtig på angrebet i første halvleg, hvor vi spiller uden fart og kvalitet, så det er lidt ærgerligt. Til gengæld er vi glade for, at vi i forsvaret i den periode, hvor vi kæmper angrebsmæssigt, gør det godt. I anden halvleg startede vi i 7 mod 6, og det fandt de aldrig rigtig en løsning på. Det er vi tilfredse med til trods, at vi ikke kunne løbe dem helt væk,” siger Lasse Svan.

Bliver I overrasket over deres forsvar?

“Det er den måde, som de spiller på, og selvom man ser det på video,, kan det være en udfordring, når man står på banen. I anden halvleg var vi til gengæld dygtige til at finde hullerne,” fortæller Svan og kommer ind på det at møde en afrikansk modstander:

“Det er lidt akavet engang imellem, fordi man ikke står overfor det så tit. Det er noget man skal indstille sig på inde på banen, og det var en udfordring, i hvert fald i første halvleg.”

Lasse Svan havde selv tur i den og lavede fire mål på fem forsøg.

“Det var dejligt at få Øris med igen, så bliver spillet automatisk bredere. Selvfølgelig spillede vi i overtal, og det gjorde, at der blev mere plads rundt omkring. Men igen, jeg er sådan set lidt ligeglad med, hvem der får bolden, bare vi vinder. I dag røg der et par stykker ud til mig, og jeg er glad for at hjælpe,” udtaler Svan og kommer ind på den store kamp mod Sverige på onsdag, der afgøre, om Danmark kommer i VM-semifinalen:

“Det glæder jeg mig til, jeg satser på Boxen er propfyldt igen på onsdag, så vi ser meget frem til det. Det er en kamp, hvor vi kan spille os i semifinalen, så der er ingen grund til ikke at være på toppen motivation og indstillingsmæssigt,” lyder det fra Lasse Svan.

www.eventc.dk