Fredericia Håndboldklubs profil på højre back, Anders Kragh Martinusen, slap med skrækken. Han spiller ikke lørdagens kamp mod Mors-Thy, men holdets træner, Jesper Houmark, melder ham klar til slutspillet. Til gengæld kommer det ikke til at få sportslig betydning for FHK, da holdet er sikre på at ende på sjettepladsen.

FHK stiller op i en noget svækket udgave til kampen mod Mors-Thy. På forhånd ligger det fast, at kampen bliver uden Mads Lenbroch, Mishels Liaba, Rasmus Boysen og Anders Kragh Martinusen. Lenbroch vred fornyelig om på foden til træning, og det er han endnu ikke kommet sig helt over, ligesom det er tilfældet for Martinusen. Sidstnævnte kunne dog godt have spillet, hvis kampen havde haft stor betydning for FHK.

– I den situation, som vi er i, ser vi ingen grund til at tage nogen chancer. Vi skal være klar til slutspillet, men vi går selvfølgelig efter sejren, og vil give den maks gas, siger Jesper Houmark.

adp-as.dk

Lasse Balstad sad ude i den seneste kamp mod GOG, og han er heller ikke på toppen. Det kommer til at svække FHK’s muligheder i opgøret, hvor der som erstatning for de skadede spillere er udtaget tre U19-spillere i form af Lukas Karlskov, Jonas Kruse og Nikolaj Petersen. Det betyder dog, at der var vil være en ledig plads på holdkortet. Den kan ikke blive udfyldt af en U19-spiller, da man maks må have tre med fra dem. Det vil heller ikke give mening for FHK at tage en seniorspiller med fra 2. divisionsholdet, da de søndag spiller sidste kamp i sæsonen på udebane mod GOG. Det vil knibe for dem at stille hold, hvis man tager en af deres spillere med.

 – Derfor overvejer vi at tage en U17-spiller med i stedet, siger Jesper Houmark, da AVISEN talte med ham fredag eftermiddag, endnu ikke havde taget stilling til, om det ville ske.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Med resultatet mellem BSH og KIF fredag aften, der endte med en sejr til midtjyderne, har FHK intet at stille for på papiret, da fredericianerne er sikre på at ende på sjettepladsen i grundspillet. Til gengæld har Mors-Thy noget at spille for, da de endnu ikke er sikret en slutspilsplads, da Lemvig-Thyborøn kan gå forbi dem, hvis de vinder deres sidste to kampe og Mors-Thy taber begge deres kampe.