FC Fredericia mangler to af holdets helt store profiler til dagens opgør mod Vendsyssel. Elias Olafsson sidder ude pga. coronavirus og derudover er offensivspilleren Agon Mucolli ude, da han afsoner karantæne.

FC Fredericia har haft en kærkommen landskampspause efter et hektisk kampprogram i starten af sæsonen med en del midtugekampe kombineret med de sædvanlige weekendskampe. Men hvad har de benyttet pausen til? Det har vi spurgt holdets cheftræner Michael Hansen om.

»Mange gode ting. Vi har spillet en kamp mod Hamborg, hvor mange, der ikke har spillet så meget fik spilletid, og som trup var vi samlet et par dage der. Så har vi haft et mentaltbreak og i den seneste uge har vi kigget på, at vi går ind i en periode med tre kampe på en uge. Vi har kigget på modstanderne og set hvad vi skal øve på,« siger Michael Hansen.

Det er på forhånd sikkert, at FC Fredericia til opgøret er uden Joachim Wagner, Steven Enna og så de to nævnte spillere, Elias Olafsson og Agon Mucolli. Særligt fraværet af Olafsson og Mucolli gør på papiret ondt på FC Fredericia.

»Det betyder, at vi får nogen ind som bare har så meget lyst til at præsentere. Det glæder jeg mig til. Når nogen er væk, så kommer der nogen nye ind,« siger Michael Hansen, som dermed kommer til at stille op med Alexander Nybo i målet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

En spiller, der til gengæld er til rådighed igen, er Andreas Oggesen, som er kommet sig over den skade i baglåret han pådrog sig mod Kolding i sæsonpremieren.

»For ham ser det fint ud. Han har trænet fuldt ud hele ugen, så vi kommer til at tage dem med, der er klar til at give den gas for Fredericia,« siger Michael Hansen.

Vendsyssel er forud for opgøret på niendepladsen i 1. division, hvor de er noteret for seks point. Det er seks færre end FC Fredericia, der ligger i det store topfelt, hvor der kun er to point fra sjettepladsen, som fredericianerne har, og op til Silkeborg på førstepladsen. Men hvad er det for et opgør, der venter FC Fredericia mod Vendsyssel?

»Det bliver en fed kamp. Det er en klub, der har gjort sig gældende i forhold til det niveau vi har. Det er spændende at måle sig op mod dem. De har præsteret lidt i hver sin ende af skalaen, og vi er klar på det, der venter os,« siger Michael Hansen.

Der er kampstart mellem Vendsyssel og FC Fredericia klokken 15:00 på Nord Energi Arena, hvor den nye FC Fredericia-angriber, Justin Shaibu, kan få debut.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer