Byrådet har bevilliget 2,4 mill. kr. til en hårdt tiltrængt renovering af hæve/sænkebroen i svømmehallen i Fredericia Idrætscenter. Det betyder, at svømmehallen og badelandet bliver lukket fra den 4. maj til den 26. juni 2015.

”Der har gennem længere tid være problemer med at få hævet og sænket broen og bunden i bassinet. Årsagen er, at de gamle styreskinner fra 1999 er blevet så slidte, at spalten i styreskinnen er blevet for smal og hulrummet i styreskinnen for lille til, at glideklodsen på broen kan glide uhindret. Vi skal derfor have udskiftet styreskinnerne og må lukke bassinet imens arbejdet bliver udført”, fortæller centerdirektør Bent Bjerre Jørgensen.

Udover broen i svømmehallen, skal der også laves en del vedligeholdelsesopgaver og forbedringer i svømmehallens omklædningsrum, badeland og terapibassin. Der skal bl.a. sættes akustikdæmpning op ved terapibassinet, udskiftes lamper i badeland, fuges gulve i bl.a. omklædningsrum og søjlerne i svømmehallen skal males.

”Vi beklager, at vi er nødt til at lukke svømmehallen og badelandet, imens renoveringen bliver udført, men vi glæder os samtidigt til at kunne byde vores gæster velkomne tilbage til endnu bedre forhold i Fredericia svømmehal og badeland”, siger Bent Bjerre Jørgensen.