FC Fredericia møder i dag Viborg, der ikke er et hvilket som helst hold. De ligger nummer et efter en suveræn indledning på sæsonen, hvor de er noteret for 26 point i ti kampe og et gab på fem point ned til andenpladsen. Men har FC Fredericia så en chance? Ja, mener holdets cheftræner Michael Hansen.

https://www.vinmedmere.dk/

Viborg er noteret for ét nederlag i sæsonen. Det skete i Sydbank Pokalen d. 6. oktober, hvor holdet på udebane mod Hedensted tabte 3-1 efter forlænget spilletid. Udover det har Viborg ikke tabt i efterårssæsonen, og det aftvinger respekt fra FC Fredericias side. Holdets træner, Jacob Neestrup, har fået sat sit præg på holdet, efter at han kom til klubben i sommeren 2019 efter i en årrække først at have været ungdomstræner i F.C. København og siden assistenttræner.

I den seneste tid har Neestrup imidlertid spøgt i kulissen i FCK, efter afskeden med Ståle Solbakken også afskedigede Bård Wiggen, og dermed skal hovedstadsklubben på jagt efter en ny assistenttræner efter ansættelsen af Jess Thorup som cheftræner. Viborg har siden været ude at kommentere på, at FCK var kommet med et fornærmende bud på Jacob Neestrup, der øjensynligt er på ønskelisten i FCK. Men får det indflydelse på fredagens opgør mellem FC Fredericia og Viborg?

»Nej, det tror jeg ikke. Jeg kan spekulere så meget som alle jer andre – det har ikke rørt mig og det har ikke skænket mig en tanke,« siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia har haft en ganske normal uge efter sidste uges opgør mod Esbjerg, der blev tabt 3-1. Nu er håbet, at holdet har lært meget af det opgør.

»Jeg tænker, at vi lærte meget af den sidste kamp i Esbjerg, som vi har kigget godt og grundigt igennem. Vi skal blandt andet dække bedre op på standarder og så skal boldomgangen være bedre, og så har vi kigget på det fysiske, som vi godt vidste i forvejen. Vi har fået en god lærdom ud af det, og det håber jeg kommer til udtryk,« siger Michael Hansen, der tror på chancerne i opgøret:

»Modstanderen skal være med til at skabe kampen. På dagen kan vi slå Viborg og vi kan også få problemer – vi tager udfordringen op,« konstaterer Hansen og sætter ord på, hvordan det er at møde tophold frem for midter- og bundhold:

»Det er fedt, at man skal både det ene og det andet. Hvis man skal være dygtig skal man kunne begge dele. Vi ser frem til at vise os selv frem på hjemmebane mod et hold, hvor vi ved, at vi skal toppræstere for at vinde,« siger Michael Hansen.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Viborg klokken 18:00 på Monjasa Park.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer