I dag har den tidligere MF’er og Viceborgmester i Fredericia Kommune, Susanne Eilersen (O) været på Christiansborg med en lokal delegation for at tale byens teaters sag. Det er gået godt, fortæller hun til AVISEN.

Susanne Eilersen fra Dansk Folkeparti (Foto: AVISEN)

»Det er gået virkelig godt og vi har en god sag. Jeg har også talt med tidligere kolleger på “Borgen” og med DFs Morten Messerschmidt. De har fået godt indtryk af os og projektet,« siger Susanne Eilersen og fortsætter:

»Jeg forventer derfor, at vi får de millioner, som vi har regnet med for at kunne genstarte Fredericia Teater. Bjørg Gamst (Musicalstjerne og nyligt projektansat i at genskabe Fredericia Teater red.) havde samtidig produceret suverænt materiale, der sætter ord på mulighederne. Det er jeg virkelig glad for.«

Læs også

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
hans thomassen
hans thomassen
1 måned siden

Der skulle fra byrådets side have været kæmpet noget mere, medens teateret stadig eksisterede.
Man bevilgede bare penge igen og igen og så frem til næste skåltale.
Lad nu andre komme til.

Hvorfor blev der ikke kæmpet mere for politiskolen i sin tid, da sad Susanne Ejlersen i Folketinget og i retsudvalget, hun var viceborgmester i Fredericia.
Men hun mente også det var klogt at bygge en skole i Fredericia til 42 mill. ovenikøbet en fuld funktionsdygtig politiskole
og 2 år efter flytte den 15 km nordpå og har brugt ca. 500 mill.