Sushi Takumi, der ligger på Axeltorvet, har fået en sur smiley, da de har opbevaret fersk tun ved for høj temperatur og der er skimmellignende snavs på undersiden af flere hylder i kølerummet.

D. 26. august var Fødevarestyrelsen forbi Sushi Takumi, og her viste det sig, at flere forhold ikke var i orden, hvilket resulterede i en sur smiley.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“I virksomhedens kølerum blev opbevaringstemperaturen med luftføler målt til 10, 8 grader celcius. I kølerummet blev der opbevaret ca. 8 kg fersk tun. Temperaturen på tun blev med indstikstermometer målt til 8,2 grader celcius. Fotodokumentation er foretaget,” står der i kontrolrapporten, hvor det også påpeges, at der er skimmellignende snavs på undersiden af flere hylder i kølerummet:

“Der ses skimmellignende snavs på undersiden af flere hylder i kølerum. Ved ventilation i kølerum ses ligeledes skimmellignende vækst. Forholdet er fotodokumenteret. Under tilsynet blev der opbevaret en kasse med utildækket fersk tun i kølerummet,” står der i kontrolrapporten.

Læs hele kontrolrapporten her.

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/