Middlefart Boldklub har skrevet kontrakt med endnu en ny spiller. Det drejer sig om den 19-årig forsvarsspiller Mads Steenberg, som skifter til klubben fra SønderjyskE.

Middelfart har været aktive på det seneste med flere tilgange, og det seneste skud på stammen er Steenberg, der har skrevet under på en aftale gældende frem til udgangen af 2022.

»Vi har haft øje på Mads Steenberg i noget tid, og forsøgte allerede i sommers at hente ham til Middelfart. Her valgte han dog helt forståeligt at prøve sig af med en Superliga-kontrakt  i Sønderjyske. Det er derfor meget glædelig at vi, efter god dialog med både Steenberg og Sønderjyske, nu har fået skiftet på plads. I Steenberg får vi en ydmyg, hårdtarbejdende og træningsparat spiller, som kommer til at supplere vores øvrige forsvarsspillere perfekt. Vi glæder os til at følge Steenbergs udvikling i de kommende år,« siger Middelfart Boldklubs direktør, Søren Godskesen, til klubbens hjemmeside.

»Et skifte til Middelfart virker som det helt rigtige skridt for mig. Jeg har nydt tiden i Sønderjyske, men timingen for et skifte er også den rette nu. Jeg har hørt meget godt om Middelfart, og har egentlig ikke været i tvivl på noget tidspunkt. Jeg kommer til at arbejde stenhårdt for at bevise mit værd fra start, og nu glæder jeg mig bare til at træningen starter op igen, så jeg kan hilse på mine nye holdkammerater,« siger Mads Steenberg.

Foruden Steenberg har Middelfart skrevet kontrakt med Jonas Andersen, Hanus Sørensen, Jacob Linnet og Frederik Stendal, hvor sidstnævnte er kommet til fra de lokale MG&BK, men nu er blevet kontraktspiller. Til gengæld har Middelfart taget afsked med de to tidligere FC Fredericia-spillere Kim Elgaard og Nikolaj Hagelskjær, mens OB-lejesvenden Teitur Magnusson også er fortid i Middelfart, som overvintrer på ottendepladsen i 2. division.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer