FC Fredericia skal i opstarten til den kommende sæson møde en Superliga-modstander og to tyske hold.

FC Fredericia har opstartsprogrammet til næste sæson på plads. Pt. holder spillerne officielt ferie, men de ligger ikke på den lade side og skal holde sig fysisk i gang så de ikke starter fra nul, når de møder ind igen.

Fodboldtræningen starter 24. juni, og så den på benhård træning fra Jonas Dal og hans assistent Morten Dahm Kjærgaard, der har ni træningspas med truppen før FC Fredericias spillere bliver sendt i kamp.

Det sker i forbindelse med, at holdet skal på overlevelsestur i Hobro, hvor fredericianerne netop fredag d. 5. juli møder Superliga-mandskabet i en træningskamp.

Ugen efter står den på en tur til Tyskland, hvor FC Fredericia skal teste formen af mod FC Erzgebirge Aue, der i den forgange sæson i 2. Bundesligaen endte på 14. pladsen.

Rækken af testkampe slutter lørdag d. 20. juli, hvor modstanderne er Hamburg SVs U23-hold, som tager turen til Fredericia.

NordicBet Ligaen indledes d. 28. juli, men kampprogrammet til sæsonen er endnu ikke offentliggjort og det er derfor uvist hvem modstanderen bliver i premieren.

http://bit.ly/sofielindelecture