Fredag trådte et nyt ansigt ind ad døren hos SuperBrugsen i Erritsø. Christoffer Dreisler er 28 år gammel, uddannet slagter – og nu skal han lange alt fra store bøffer til sin personlige favorit, Osso Bucco, over disken. 

Det er en mærkelig tid, en tid hvor mange står til at miste deres arbejde. Det er ikke tilfældet for Christoffer Dreisler, der netop er blevet ansat som slagter i SuperBrugsen i Erritsø. Han er 28 år gammel, kommer fra Vejle – og så har han en solid baggrund indenfor mad. I 2012 blev han udlært kok fra det populære streakhouse Hviids Vinstue i Vejle, og det var her interessen for godt kød meldte sig. 

https://demezamode.dk/
Annonce

“Det var et rigtig godt steakhouse på Hviids Vinstue. Men jeg ville gerne ud og se Danmark, se hvordan andre gør med deres råvarer – især med kødet. Jeg kom ind på Comwell Kellers Park i Vejle, hvor jeg var et par år. Her blev min interesse for kød og kødets oprindelse kun større, så jeg vidste bare, at jeg gerne ville uddanne mig til slagter”, fortæller Christoffer og fortsætter:

“Jeg vil gerne være klogere, jeg vil udvide min horisont. Jeg ville meget gerne have et større indblik i kødets oprindelse og de uanede muligheder der er med kød. Jeg faldt virkelig for faget da jeg kom i lære hos SuperBrugsen i Stensballe. Det var et fantastisk sted at være. Jeg elsker at tale med mennesker og møde mennekser, det gør man som slagter. Så kan jeg også bruge min baggrund som kok til at yde en ekstra service. Jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde”.

Et passende spørgsmål at stille en slagter er hvilket kød der er hans favorit. Jeg havde måske forventet et svar i stil med oksemørbrad, men der kunne jeg jo så blive overrasket.

“Mine yndlingsretter er langtidstilberedt. Så min hofret er ikke en stor bøf, nej det er Osso Bucco. Der er så meget kraft i det kød, at sovsen den kun kan blive helt fantastisk. Kødet er super lækkert, det smager vildt godt – og så smelter det på tungen”, forklarer han.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
6 måneder siden

glæder mig til at få Osso Buco uden gluten i sovsen