Super Brugsen Erritsø får lavet butikken mere CO2-venlig, og samtidig bliver der fjernet to vægge i slagter- og delikatesseafdelingen.

Snart kommer kunderne i SuperBrugsen til at opleve noget nyt. Der kommer til at blive lavet markant om i det populære supermarked på Erritsø Butikstorv.

Arbejdet begynder den 28. marts, men brugsuddeler Kenneth Ørvad prøver at genere kunderne mindst muligt i den tre ugers periode, som ombygningen kommer til at tage. Eksempelvis brydes murene ned, når butikken holder lukket i påsken.

– Vi kan jo ikke bare lukke butikken helt ned i de tre uger. Vi skal gøre plads til det, og man kan lige komme ind af indgangspartiet, og så har vi sørget for at bryde murene ned udenfor åbningstid. På den måde kommer vi til at genere mindst muligt, siger Kenneth Ørvad og kommer ind på, hvad der kommer til at ske:

– Det, der kommer til at ske, er blandt andet at en gruppe langs slagteren kommer væk, og der kommer nye kølere til pålæggen, ost og grønt. Vi forbedrer også slagter- og delikatesse afdelingen, så der bliver mere åbent ind til den lækre mad, som de laver.

Kenneth Ørvad, SuperBrugsen Erritsø. (Foto: AVISEN)

Ikke nok med, at kølerne skiftes ud, så laves det hele om til CO2.

– Derudover kommer der også nye kølere til frostvarerne, og det hele bliver i CO2. Det gør, at det mere rationelt at arbejde med, forklarer Kenneth Ørvad.

At ændringen i butikken kommer lige nu er ikke tilfældigt. Processen har været i gang i halvandet års tid.

– Det er lykkedes at få på plads nu, men det er en dyr investering, da CO2 er blevet dyrere, men der er også besparelser at hente i det. Nu kommer vi til at være first mover på i stedet for at vente til 2030. Alt stiger i øjeblikket, så vi kan ligeså godt gøre det nu, slutter Kenneth Ørvad.