Hos SuperBrugsen Erritsø har de taget et bæredygtigt valg. De er nemlig blandt de første supermarkeder i Europa der kan tilbyde sine kunder kvalitetskundekurve af genanvendt plastik. Samtlige kundekurve i butikken er nu udskiftet med genbrugskurve der er produceret af plastik som er indsamlet i bymiljøer i Europa.

Det er ikke tilfældigt, at Superbrugsen Erritsø har valgt en bæredygtig kundekurv til sine kunder. De vil med initiativet nemlig vise at bæredygtighed ikke behøver at betyde et kompromis med kvaliteten. De nye ACCA Recyle kundekurve er nemlig ikke blot de første på verdensmarkedet der er produceret af genbrugsplast – de er også de mest kvalitetssikre og robuste kundekuve man kan få. Med støjsvage gummihjul og ergonomiske håndtag får kunden en bedre indkøbsoplevelse samtidig med at der er mindre plastik der flyder på gader og stræder i Europa. Det plastik kundekurvene er produceret af er nemlig indsamlet i bymiljøer i Europa, hvor forbruget af eksempelvis plasticflasker er markant højere end i Danmark. 95% af kundekurven består af genanvendt plastik så hver enkelt kurv gør en reel forskel for miljøet. Kundekurven har også en EuCertPlast certificering hvilket betyder at det indsamlede genanvendte plastik er produceret med respekt for miljøet.

Martin Frost Jørgensen ved kurveliften.

Udover de bæredygtige indkøbskurve har uddeler Martin Frost Jørgensen også investeret i de originale ACCA Kurvelifte. Kunderne kan derfor trygt handle uden at tænke på at skulle løfte den tunge kurv op til kasselinjen – det klarer kurveliften nemlig for dem. Med de nye kurvelifte sikrer Superbrugsen Erritsø kunderne mod ubehagelige og tunge løft så ryggen skånes.

– Det er vigtigt for os at vi kan give alle vores kunder en ekstra god indkøbsoplevelse når de besøger vores butik, og det mener jeg at de her tiltag er med til, siger Martin Frost Jørgensen.

Se øverst i artiklen en video med den nye kurvelift.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer