Super Brugsen i Erritsø har fået en diamantslibemaskine til knive, som gør, at knivene står skarpt til at skære eksempelvis flæskesteg og and til jul.

I længere tid har Super Brugsens personale gået med overvejelserne omkring en slibemaskine til knive, og for et par uger siden blev det en realitet, at kunderne har kunnet benyttet sig af den service lige siden. For 100 kroner kan man få slebet tre knive.

»Vi har fået vores diamantmaskine, og den kan tage alt fra urteknive til store knive, som man skærer kød ud med. Den kan tage alt med undtagelse af brødknive og sakse, siger Christoffer Dreisler og fortsætter:

»Med den maskine vi har, så sørger vi for, at man kan slibe ensartet. Hvis man afleverer knivene mandag, så kan man få dem igen fredag, og op til jul vil man kunne aflevere mandag og få dem igen onsdag,« siger han.

Hvad siger kunderne til det?

»De synes det er dejligt, og især her op til jul, hvor jeg tænker, at der er sæson for den slags. Det er især op til højtider, at jeg tænker det er aktuelt og der har mange tænkt, at de vil have deres knive skarpe til julemaden, og det forstår man jo godt,« siger Christoffer med et smil på læben.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer