Nu er der godt nyt til alle, der elsker sprøde sandwiches og saftige burgere. Når den totalt-renoverede Sunset Boulevard i Fredericia igen slår dørene op den 8. oktober, er det til nye lækre omgivelser og et godt åbningstilbud.

Den 8. oktober klokken 10:00 genåbner Sunset Boulevard en nyombygget restaurant i Fredericia – nærmere bestemt på Strevelinsvej tæt på motorvejen. Er man hurtig til at kigge forbi, er der et godt åbningstilbud på Original Burger at hente.

Sunset Boulevard har været blandt danskernes foretrukne restaurantkæder siden åbningen tilbage i 1996, hvor den første restaurant åbnede i Odense. Siden dengang er det gået stærkt for den danske restaurantkæde, som har taget kampen op mod de store internationale fastfood-kæder.

Med genåbningen af den nyombyggede restaurant ser restaurantchef Michelle Toftlund frem til igen at kunne tage imod gæster og ikke mindst mætte de mange burgersultne munde i Fredericia med et frisklavet måltid:

“Det bliver herligt, at vi endelig kan byde vores gæster indenfor i den nyrenoverede restaurant og vise, hvor meget der er sket. Vi glæder os alle til at forkæle vores gæster med lækre burgere og sandwiches, og håber selvfølgelig at de kan lide det nye setup,” siger restaurantchef Michelle Toftlund.

I den nyombyggede restaurant er der tænkt meget over, hvordan der skabes en god og hyggelig atmosfære omkring måltidet, og det vil Michelle Toftlund og restaurantens medarbejdere gøre deres bedset for, at gæsterne kan mærke.

“Sunset kan tilbyde mere en bare et godt måltid. Vi er også et sted, hvor folk kan slappe af og få en god snak med hinanden. Med de nye omgivelser håber vi selvfølgelig, at gæsterne kan nyde den gode atmosfære og mærke stemningen herinde,” siger Michelle Toftlund.

Genåbningen fejres med et godt åbningstilbud, som de burgerglade gæster kan nyde godt af i en hel måned. Den første måned af restaurantens åbningstid kan man nemlig få Original Burgeren til kun 29,-.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer